Neix la nova guia digital d'activitats de lleure educatiu i esportiu d'estiu al Lluçanès

Ja podeu pot consultar l’oferta d’activitats de lleure educatiu i esportiu als diferents pobles del Lluçanès per aquest estiu.

La nova guia digital, que es pot consultar sencera en aquest enllaç o per temàtiques clicant a la imatge de cadascuna, recull la informació dels casals d’estiu per a infants, activitats per a joves, campus d’anglès i campus esportius. També incorpora la informació de les piscines del Lluçanès amb els horaris d’obertura i les tarifes, així com els cursets de natació i les classes d’aiguagim.


Aquest document vol ser una eina per ajudar les famílies i els professionals a visualitzar d’una manera ràpida i clara tota l’oferta que hi ha al territori durant el període de vacances que, fins ara, era una informació que es trobava dispersa i fragmentada. En la mateixa línia, el curs 2023-24 també ha nascut la Guia d’activitats extraescolars per a infants i joves amb una molt bona valoració per part de tots els agents.

Aquesta és una iniciativa de les àrees d’Esports i d’Educació del Consorci del Lluçanès amb coordinació amb tots els ajuntaments i amb la implicació de totes les entitats i empreses del territori que organitzen activitats durant l’estiu.

  02/05/2024
  11:13

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.