La Fira de Pastor i Llet Crua se celebra cada primer diumenge del mes d'octubre i aquest any ja arribarà a la IX edició
El diumenge 1 d’octubre la plaça major d’Olost tornarà a acollir una nova edició de la Fira de Formatge de Pastor i Llet Crua, organitzada per Cabres i Cabrons, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Caseus Afinadors i l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans.
La plaça es tornarà a omplir amb parades de formatges de llet crua de vaca, cabra i ovella i també pastors i pastores formatgers dels Països Catalans.
Al llarg del dia també s'ofereixen d'altres activitats paral·leles.
Els darrers anys, per exemple, com que ha coincidit amb el cap de setmana del Benvingut a Pagès, l'Associació OLOST VIU ha organitzat el primer i segon tastet de BOCINS D'OLOST, on s'han pogut tastar embotits locals del SUMA Olost, hamburgueses de diferents tipus de la carnisseria Cal Serrat, coca de sobressada i mel de la fleca i pastisseria de Cal Parra, pa de blat forment del forn de Sant Adjutori, formatges de Betara i formatges de Reixagó, entre d'altres.
De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.
Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.