Us presentem l'audiovisual del Centenari del FC Olost

A la temporada 1923-1924 es va fundar el FC Olost. Des d’aleshores, gràcies a l’entusiasme de les diferents persones que l’han impulsat, la pràctica d’aquest esport al poble ha perdurat durant més de 100 anys gairebé de forma ininterrompuda.

Per a la celebració del Centenari, que es va iniciar al setembre de l’any 2023 amb un partit de veterans entre el FC Olost i el FC Pradenc i un sopar popular, el passat 15 de juny de 2024 es va realitzar l’acte central de la commemoració al pavelló municipal d'Olost. En aquest acte, en que es van reunir més de 300 persones que han format part de la història del club club, es va fer un reconeixement als més grans de l’entitat, així com un homenatge a les figures més destacades esportivament i a les figures clau del seu desenvolupament. 

L’acte va culminar amb la presentació del documental “El Centenari del FC Olost”, un audiovisual que mostra un valuós material fotogràfic històric i la veu de diferents testimonis de cada etapa. A través de les imatges i les vivències que ens relaten diferents protagonistes, podem descobrir com van ser els seus inicis, les diferents persones que hi han estat implicades al llarg de tots aquests anys, els èxits esportius més rellevants, i els fets que han marcat la seva evolució. 

Ara, amb l'embranzida d'aquesta celebració, s'ha creat un nou equip i s’ha organitzat una nova junta que impulsen de nou el FC Olost per seguir fent història.

Tot seguit us deixem amb el documental perquè el pugueu gaudir. Només cal que cliqueu a la imatge per poder-lo veure.


  27/06/2024
  12:52

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.