Tot a punt per acollir una nova edició del Cantilafont a Olost

Mar Pujol & Jandama & Ferran Orriols, Socunbohemio, Alidé sans, Oriol Sauleda, Dan Peralbo i el Comboi, Kris Tena, Kolektivo Konika, Cristina Len, Cie Los Putos Makinas, La iaia, La Ludwig Band i Ryna dj.

Aquestes seran les actuacions que es podran gaudir durant els dos dies de Cantilafont, que se celebrarà al Castell d'Olost el divendres 12 i el dissabte 13 de juliol.

El Cantilafont és un festival cultural i gastronòmic realitzat al Lluçanès que busca descentralitzar la cultura, allunyant-la de les grans ciutats. Promogut per l’Associació Voraviu Produccions Culturals, els eixos principals del festival són la cultura, el territori, la gastronomia i la sostenibilitat. 

Cada any, l’esdeveniment posa en valor els espais naturals i rurals del Lluçanès, i aposta per una experiència global amb aforament reduït, que inclou propostes musicals i espectacles d’arts escèniques de qualitat. A més, amb la intenció de donar valor a la proximitat i prioritzar el gaudi del públic i de l’espai, el festival promou els productes de quilòmetre zero, i potencia un esdeveniment inclusiu, respectuós amb el medi ambient i apte per a totes les edats.

Enguany, el tarannà, el ritme i el parlar propis del Lluçanès protagonitzen la campanya del festival: una manera de fer pausada però sense deixar de treballar. Menjar poc i pair bé.
I és que el Cantilafont és una forma de fer, una manera d’estar i d’estimar la terra i el territori, i de mostrar el que tenim, més orgulloses que mai.

Si la darrera edició del Cantilafont es va celebrar a Sant Feliu Sasserra per segona vegada consecutiva, aquest 2024 el festival itinera de nou i es desplaça fins al Castell d’Olost.
Una nova ubicació que serà l’escenari de la desena edició del festival, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de juliol i oferirà un total de 8 actuacions musicals, 3 propostes d’arts escèniques i 1 sessió de DJ, amb una ferma aposta per la paritat i els espectacles liderats per dones creadores. Amb l’objectiu final de consolidarse com un dels festivals artístics de referència a la Catalunya central, el Cantilafont vol vincular la ruralitat i la gastronomia de proximitat amb els artistes catalans de l’escena actual. 

A més, recentment, el festival ha rebut el premi de la Gestió Cultural Sostenible atorgat per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.

El Festival Cantilafont disposa d’entrades de dia i abonaments per als dos dies, disponibles a www.cantilafont.cat:

Abonament: 40€
Entrada divendres: 20€
Entrada dissabte: 30€
(Entrada gratuïta per a menors de 12 anys)
 

 

  25/06/2024
  10:54

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.