El Consorci d'Osona d'Acció Social ha destinat 8,5M€ a serveis d'acció social

El Consorci va presentat el dimecres 22 de maig l’activitat feta l’any 2023 en l’acte "Millorem la qualitat de vida: Reptes de l’acció social a Osona i el Lluçanès" al paranimf de la Universitat de Vic-Universitat de Catalunya (UVic-UCC), amb més de 100 representants de la salut, del tercer sector, d’ajuntaments d’Osona i el Lluçanès, i de professionals de l’ens. Us deixem amb algunes de les imatges de l'acte:

    

La presidenta del consorci, Victòria Terricabras Tarin, ha remarcat el creixement del Consorci, que ja compta amb 73 professionals en plantilla i el treball en xarxa amb vocació de servei i territori per oferir solucions de justícia social.
Durant el 2023 s’han lliurat gairebé 1M€ (862.428€) en ajuts econòmics i subvencions per finançar serveis socials bàsics, projectes de sensellarisme, per al servei de transport adaptat, per al servei d’acollida matinal a escoles bressol i centres educatius d’educació infantil i primària, activitats educatives en el lleure a l’estiu o esportives extraescolars per a infants de 3 a 16 anys, entre altres.

Entre d'altres dels serveis que s'atenen des del Consorci cal destacar el servei d'acollida matinal a les escoles, que permet que els infants puguin ser a l'escola com a mínim una hora abans de l'horari d'entrada. En el cas d'Olost el servei d'acollida ha permès beneficiar a 37 infants gràcies a la gestió realitzada per l'AFA de l'Escola Terra Nostra.

També s'ha fet una subvenció directe al Consorci del Lluçanès per a la prestació del servei d'atenció a la llar (SALL). En aquest cas s'hi han destinat 9000€.

Podeu consultar els altres ajuts clicant al següent enllaç

  27/05/2024
  10:03

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.