Sagalés estrena una nova APP amb tota la informació de les seves línies

Sagalés estrena nova aplicació per a smartphones i tauletes que substitueix a la publicada al 2015. La nova versió, totalment renovada, compta amb noves i completes funcionalitats que fan d’ella una eina fàcil i còmode per obtenir tota la informació de les nostres línies i serveis.
Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS.

Principals funcionalitats

Línies i horaris:
 Informació de totes les línies (interurbanes, exprés, aeroports, nocturnes i urbanes) i horaris de Sagalés, amb informació del temps de pas real i teòric per parada (localització de la parada i visió Google Streetview).
Com anar: planificador de rutes en una data i hora determinats, i un origen/destinació concrets
Parades a prop: llista de parades al voltant de l’usuari així com la seva geolocalització a Google Maps, informació de les línies que passen i temps de pas real i teòric del bus
Les meves parades i línies: Accés directe a aquelles línies i parades marcades com a preferides
Registre d’usuaris: opció de registrar-se dins l’app per tenir notificacions en temps real de les alertes d’incidència de les línies i parades marcades com a preferides.
Personalització per zona: l’app permet fixar la zona d’influència de l’usuari. Només mostrar la informació de Catalunya, la de Balears o la totalitat de les línies.
Compra de bitllets online
Atenció al client: 
l’app incorpora bústia de suggeriments, informació de títols de transport, l’opció de sol·licitar justificants de retard per agilitzar aquest tràmit o permet demanar informació per al lloguer d’un autobús.

A banda de totes aquestes novetats, la nova app s’ha dissenyat pensant en una navegació fàcil i intuïtiva. Amb una interface usable, l’app compta amb tips informatius que apropen l’usuari a les funcionalitats i li expliquen de forma senzilla com moure’s per l’aplicació i quin tipus d’informació pot obtenir en cada secció.

Amb el desplegament de la nova app, Sagalés fa un salt en la seva aposta per oferir als seus usuaris informació fiable i on time dels seus serveis. Amb anterioritat, Sagalés ja havia desenvolupat les aplicacions de transport dels serveis urbans de Manresa, Granollers i Mollet del Vallès. Ara fa un pas endavant i posa a disposició dels usuaris una eina d’informació completa que permet accedir i buscar de forma fàcil qualsevol parada o línia operada per Sagalés.

Us adjuntem també informació de la LÍNIA 476 en el que podeu consultar alguna de les línies i també el TRANSPORT A DEMANDA 

  13/05/2024
  16:10

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.