Comencen les obres de millora de les piscines d’Olost

Des d’aquesta setmana i abans de la data d’obertura de les piscines, es té previst realitzar obres de millora estructural i eficiència a les piscines d’Olost, a càrrec de l’empresa Construccions Cros Tres SL per valor de 75.458,78€ (import vinculat únicament a les obres realitzades a la sala de màquines)

L’Ajuntament d’Olost compte amb una subvenció de 35.000€ per part del Departament de la Presidència-Direcció General de l’Administració Local de la Generalitat de Catalunya per fer front a aquesta obra i també compte amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 
Les obres tenen l’objectiu de millorar i reforçar els murs i sostres de la sala de màquines a través de diferents actuacions. Entre d’altres, s’actuarà per impermeabilitzar la coberta d’aquesta sala i assegurar-ne la ventilació i també es farà un reforç puntual del sostre situat sobre el dipòsit de compensació: “es farà un sanejament de l’estructura per evitar que es malmeti”.

Aquest mateix dipòsit es cobrirà amb plaques aïllants. També es té previst aixecar el paviment situat entre les dues piscines per impermeabilitzar-la i tornar-lo a instal·lar. D’altra banda, també es repararan els murs de formigó armat i es realitzarà la impermeabilització del canal perimetral de les piscines i del dipòsit de compensació.

Paral·lelament a aquestes accions també s’està fent manteniment la teulada dels vestidors i del bar i també s’impermeabilitzarà i renovarà el paviment de la terrassa del bar.

Dins d’aquesta acció de reforma també es farà una adequació de la zona de la cuina amb l’adquisició d’equipaments d’acer inoxidable per tal de complir amb les normatives vigents i millorar la seguretat i l’eficiència operativa.

Les obres es duran a terme abans de l’obertura de les piscines al públic prevista el dissabte 8 de juny.
 

    

  09/04/2024
  11:44

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.