Neix el projecte PAÏSSA, que combina visites guiades a espais agroalimentaris i arts escèniques

Neix un nou cicle que combina visites guiades per conèixer espais agroalimentaris, espectacles d’arts escèniques i degustacions de productes de la terra a través de petits tasts de derivats lactis, formatges, cerveses, embotits o cereals. Des de finals de març i fins el proper mes de maig, 
 
Païssa proposa 6 activitats agroculturals a diferents espais agroalimentaris del Lluçanès. Una iniciativa inspiradora i atractiva que convidarà els assistents a conèixer iniciatives que fomenten el desenvolupament rural del territori, acompanyades de cultura i productes locals.

Diferents companyies d’arts escèniques presentaran les seves propostes en localitzacions que formen part de les activitats agroturístiques ja existents al Lluçanès, la Ruta de la Llet i la Ruta del Pa i del blat forment, generant una simbiosi especial. Es tracta d’obrir una nova mirada, d’atraure i apropar nous públics però també de fomentar que aquests espais siguin redescoberts i visitats de nou. Els espais que acolliran espectacles de circ, dansa, música i clown són quatre explotacions ramaderes (El Soler de n’Hug, Mas Terricabras, Formatges de Lluçà i Mas Rogers), una cervesera (Kibus) i la formatgeria col·lectiva i obrador comunitari del Lluçanès (el Quall) que acull actualment dues formatgeries (La Petita Ànima i La Cardiguera).

29 de març - El Soler de n'Hug (Prats de Lluçanès) - SILVER DROPS
31 de març - Mas Terricabras (Oristà) - CIA 2x2IMPRO
14 d'abril - Kibus (Olost) - ESPAI VOLAT
28 d'abril - Formatges de Lluçà (Lluçà) - COMPANYIA DE CIRC EIA
12 de maig - Mas Rogers (Sant Bartomeu del Grau) - JOANA DARK
19 de maig - El Quall (Alpens) - XAVI LOZANO
 
Cada activitat del cicle constarà de: 

11:00 h – Visita guiada a l’espai / Explicació dels projectes agroalimentaris
11:45 h – Espectacle d’arts escèniques 
12:30 h – Petit tast dels productes de cada projecte agroalimentari
 
🎟️ Les entrades tenen un cost de 5€ per persona (infants fins a 12 anys gratuït) i es poden adquirir entrades fins a 24 hores abans de cada activitat.

Consulta la programació i compra les teves entrades: https://www.llucanes.cat/paissa/
 
El projecte compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on tindran lloc les propostes del cicle.

  04/04/2024
  10:28

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.