IX Fira del Formatge de Pastor i Llet Crua a Olost i tast de productes locals

    

El diumenge 1 d’octubre la plaça major d’Olost serà un any més l’escenari de la Fira de Formatge de Pastor i Llet Crua, organitzada per Cabres i Cabrons, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Caseus Afinadors i l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans. Aquest any l’esdeveniment ja arriba a la seva novena edició.

La plaça es tornarà a omplir amb parades de formatges de llet crua de vaca, cabra i ovella i també pastors i pastores formatgers dels Països Catalans. Per acompanyar-ho també es disposarà de vi i cervesa.  
Com que la fira torna coincidir amb el cap de setmana del Benvinguts a Pagès, enguany a les 11 del matí es farà un tast de productes locals sota el nom de “Bocins d’Olost III”, ja que es tracta també de la tercera edició d’aquesta iniciativa encapçalada pels productors i comerços locals vinculats a l’Associació Olost Viu. Entre d’altres, es provaran embotits, hamburgueses, fogassa de ceba, pa de blat forment, cerveses i formatges.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 27 de setembre al 620837150 o a lespairocaguinarda@gmail.com Les places són limitades. 
Per completar les activitats vinculades a la IX Fira del formatge de pastor i llet crua, a les 5 de la tarda hi haurà una ballada dels gegants d’Olost.
 

  22/09/2023
  14:46

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.