Olost celebra en una emotiva jornada els cent anys de futbol al municipi

  

Text extret d'El 9 Nou (19/09/2023)

eia molt temps que no es posaven les botes de futbol, però aquest dissabte va tocar fer-ho. El motiu? La celebració dels cent anys de futbol a Olost. Una trentena de jugadors van tornar a defensar la samarreta verd-i-blanca de l’Olost per enfrontar-se al Pradenc de veterans.

El resultat, tot i que era el de menys, va ser de 3 a 0 per al conjunt local, amb gols de Lluma, Arnau Marsó i Xeixa. El mític camp de sorra, un dels pocs que queden a la comarca, que amb la pluja va deixar un terreny de joc immillorable, va ser l’escenari del retrobament d’aquests jugadors, i com que el partit estava obert a tothom a l’Olost s’hi van afegir un parell de jugadors del poble d’una vintena d’anys que, per la seva joventut, no havien pogut jugar mai amb l’Olost.

La resta tenien entre 30 i 60 anys. Només cal lamentar la lesió d’un dels jugadors dels d’Olost. Després del partit es va fer un sopar de germanor que va acabar amb discomòbil. L’objectiu de la trobada era recuperar la il·lusió del futbol i fer renéixer el club:

“Dissabte tothom en parlava, espero que la gent no es refredi i tirem endavant amb la idea de recuperar-lo, tenim esperança en això”, deia un dels impulsors de la trobada, Xavi Palanques, que destacava “el bon ambient que es va viure durant tota la jornada”, que va comptar amb més d’un centenar de persones que d’una manera o altra havien estat vinculats al club al llarg de tots aquests anys.

Moltes felicitats!

  20/09/2023
  15:29

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.