Würth MODYF equiparà l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya

(Barcelona, 16-03-2023).- L’empresa de vestuari laboral i calçat de seguretat Würth MODYF equiparà un any més l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya, que del 20 al 26 de març celebrarà la seva 102a edició consolidada com una de les proves per etapes més importants del món, englobada dins del calendari UCI WorldTour.

 

Würth MODYF, especialista professional i distribuïdor especialitzat en el camp del vestuari laboral i calçat de seguretat durant més de 20 anys, tindrà una visibilitat destacada a la cursa, on la seva imatge es podrà veure principalment en els dorsals oficials de la cursa, així com en les zones de sortida i arribades.

El més de 120 membres d’organització de la Volta Ciclista a Catalunya vestiran la uniformitat oficial Würth MODYF – proveïdor oficial de la cursa –, així com el calçat de seguretat Ecofresh.  Especialment important és la uniformitat de l’equip de marcatge i senyalització en carretera, que treballarà de forma segura amb la roba especialitzada d’alta visibilitat.

Els elements de senyalització de perills en carretera per als ciclistes també portaran la imatge de Würth MODYF, que permetrà assolir un nivell de seguretat més alt per al pilot en aquells punts que per les condicions del traçat poden tenir un risc més elevat.
“La imatge de l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya és molt important per enviar un missatge de seguretat, treball i constància. Würth MODYF ens permet donar aquest salt de qualitat en un dels esdeveniments ciclistes més importants del món”, ha manifestat Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya, la tercera prova per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

“Des de l’equip de Würth MODYF estem molt orgullosos de formar part i recolzar un esdeveniment amb tants anys d’història. Ambdues organitzacions compartim una imatge de qualitat i seguretat, fet que dona una sinergia perfecta a la nostra col·laboració”, explica Albert Llinàs, CEO de Würth MODYF.

La 102ª edició de la Volta a Catalunya es disputarà entre els pròxims dies 20 i 26 de març, amb sortida des de Sant Feliu de Guíxols i final a Barcelona, després de set etapes exigents i molt atractives. Un cop més, els millors equips i ciclistes del món estaran presents rodant per les carreteres catalanes, amb una participació de luxe que encapçala el campió del món Remco Evenepoel, el colombià Egan Bernal o l’eslovè Primoz Roglic. 

  16/03/2023
  12:22

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.