La Volta a Catalunya 2023 compta amb la seva versió virtual amb FulGaz

Barcelona (10-02-2023).- L'aplicació de ciclisme virtual FulGaz es converteix en proveïdor de la Volta Ciclista a Catalunya a partir de la seva 102a edició, que es disputarà entre els pròxims 20 i 26 de març de 2023. A través de l'aplicació de ciclisme líder del sector, els aficionats poden viure parts de la històrica carrera ciclista catalana UCI World Tour des de les seves cases amb un nivell de realisme sense precedents.

La Volta Ciclista a Catalunya, la tercera cursa per etapes més antiga del calendari UCI World Tour després del Tour de França i el Giro d'Itàlia, celebrarà la seva 102a edició en les carreteres catalanes en 2023. I enguany, aficionats de tot el món podran recórrer trams clau de les etapes de la Volta emulant als corredors professionals.

Com a part d'una col·laboració de tres anys, FulGaz permet als aficionats al ciclisme d’arreu del món gaudir de diverses etapes espectaculars de la cursa a través de la potent aplicació de ciclisme indoor amb un nivell de realisme sense precedents.
Els usuaris podran pujar les rampes de Vallter, La Molina, Lo Port, Boí Taüll o rodar per les carreteres de la Costa Daurada o les Terres de l'Ebre, rodant pels mateixos recorreguts que el pilot professional.

"El nostre objectiu és ser el més semblant a viatjar a llocs reals de tot el món. Quan s'utilitza FulGaz, l'experiència ha de consistir a estar immers en el lloc en la vida real, amb l'aplicació entremetent-se el menys possible. Tot el que has de fer és pujar-te a la bici i gaudir del viatge", afirma Mike Clucas, fundador de FulGaz.

I afegeix: "Vaig córrer per carreteres catalanes quan era jove i és emocionant poder donar-los vida en l'aplicació".

A través de FulGaz, els ciclistes poden posar-se a prova en set etapes per a intentar fer-se amb la Classificació General. Hi ha tres etapes amb recorreguts de l'edició de 2023 i quatre etapes cèlebres entre els aficionats d'edicions anteriors de la Volta.

En concret, els usuaris poden gaudir dels recorreguts de la tercera etapa de la pròxima Volta Ciclista a Catalunya, amb final enlaire de muntanya a la Molina, la cinquena, una important novetat en Terres de l'Ebre amb un explosiu final en El Port, i la setena, el circuit final de Montjuïc, a la ciutat de Barcelona.

A més, també formen part del recorregut virtual les dues etapes clau de l'edició de 2022, la memorable batalla en la Costa Daurada que va acabar decidint la carrera, i el final de muntanya a Boí Taüll.

Hi ha altres dues etapes d'edicions anteriors, l'etapa trencacames de l'edició de 2021 que va acabar a Manresa, travessant la coneguda muntanya màgica de Montserrat, i el final d'etapa de 2019 que va acabar en l'estació d'esquí de Vallter.
 
DADES BÀSIQUES
Hi són disponibles set etapes emblemàtiques de la Volta Ciclista a Catalunya, incloent-hi tres etapes de l’edició 2023 de la cursa.
Els ciclistes poden competir arreu del món a través de versions en 4K del recorregut
Inclou finals de muntanya històrics de la Volta com les estacions d’esquí de La Molina, Vallter, Boí Taüll i el monumental Lo Port.
FulGaz és una aplicació fundada a Austràlia.
Els nous usuaris poden accedir a una prova gratuïta de 30 dies amb el codi 30DAYVOLTA23. 


Tota la informació de l’esdeveniment a: https://fulgaz.com/event/volta-ciclista-a-catalunya/
Segueix-nos a Twitter i Instagram: @VoltaCatalunya @FulGazApp
Contacte premsa: press@voltacatalunya.cat

  10/02/2023
  11:56

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.