La 102a Volta a Catalunya segueix rodant amb energia Finisher

(07-02-2023).- La Volta Ciclista a Catalunya comptarà amb Finisher com a patrocinador i suplement nutricional oficial de la prova per tercer any consecutiu. La marca de salut i nutrició esportiva del laboratori farmacèutic Kern Pharma mantindrà la seva presència a la 102a edició de la cursa UCI WorldTour catalana en un compromís que també és extensible a la reVolta, la prova femenina que enguany fa el salt a la categoria UCI 1.1.

Amb la renovació del seu compromís amb la Volta a Catalunya, Finisher seguirà sent un dels grans protagonistes de la cursa, com a patrocinador del premi a la combativitat i com a marca de suplementació oficial.

A la finalització de cada una de les set etapes de la 102a Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà entre els dies 20 i 26 de març, es farà entrega del premi Finisher a la combativitat,  que reconeixerà al ciclista més lluitador i entregat de la jornada. Aquest premi, un any més, serà una distinció decidida de forma participativa, ja que tots els aficionats de la cursa podran votar a través de les xarxes socials oficials de la Volta.

Aquesta presència de Finisher com a patrocinador de la Volta serà també visible durant el control de signatures de cada una de les etapes, en què hi haurà un estand a l’abast de tots els participants de la cursa amb els seus productes nutricionals. Aquest fet es repetirà també a la reVolta, la prova femenina de la Volta a Catalunya que celebrarà la seva 4a edició el pròxim dia 29 d’abril a Sant Cugat del Vallès. Un esdeveniment creixent, que enguany es consolida en el calendari internacional amb el seu salt a la categoria UCI 1.1 i on Finisher també hi tindrà presència amb un estand a la sortida per a totes les participants.

I és que justament el ciclisme és un dels esports on Finisher hi té més incidència, gràcies a la seva varietat de productes com barretes energètiques, gels i complements alimentaris. Sense anar més lluny, Finisher ha assumit recentment el fins ara Equipo Lizarte, l’important històric equip de formació que aquest 2023 passa a dir-se Equipo Finisher. Aquest projecte farà d’enllaç amb l’equip professional Equipo Kern Pharma de categoria ProTeam, que porta el nom de la companyia i que tornarà a ser dels 25 participants de la Volta a Catalunya.  
Els productes Finisher són ideals tant pels protagonistes de la Volta Ciclista a Catalunya, els millors ciclistes del món, com pels milers d’aficionats al ciclisme que cada setmana dediquen el seu temps lliure a la pràctica del seu esport preferit.

"La relació amb Finisher és una aliança molt important per a la Volta Ciclista a Catalunya. Seguim de la mà amb una marca amb una aposta molt clara pel ciclisme i l’esport, amb la promoció d’una vida saludable com a valor principal, que a més ens permet seguir millorant tots els esdeveniments de la Volta amb uns productes que ens garanteixen una assistència de primer nivell als participants”, apunta Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva.
  
Per la seva banda, Cesc de Bode, Manager de la Unitat de Salut i Esport de Kern Pharma, assegura: “La nostra aposta pel ciclisme és ferma i continuar un any més com a patrocinadors de la Volta Catalunya és un orgull i satisfacció, ja que és una de les proves ciclistes més importants a nivell internacional”.

La 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a apropar aquest 2023 als millors ciclistes del món per terres catalanes en una prova consolidada dins el calendari UCI WorldTour, amb set atractives que oferiran un espectacle de primer nivell mundial amb sortida des de Sant Feliu de Guíxols i arribada a Barcelona.

Tota la informació sobre la Volta a Catalunya a: www.voltacatalunya.cat
Segueix-nos a Twitter i Instagram: @VoltaCatalunya
Contacte de premsa: press@voltacatalunya.cat

  07/02/2023
  11:48

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.