Olost Viu EL NADAL amb tu!

 

Des del passat dilluns 28 de novembre i fins el dia 22 els clients i clientes de 17 establiments situats a Olost podran obtenir butlletes per participar en un sorteig organitzat per l'Associació Olost Viu.
Es tracta de tres paneres amb productes dels 17 participants, que se sortejaran el divendres 23 de desembre a les dos quarts de 5 de la tarda a la plaça Major d'Olost.

Aquest sorteig no serà l'única novetat d'aquest any sinó que, a més, durant els dies previs al Nadal la gent que vagi a comprar a Olost podrà emportar-se una bossa de tela per fomentar que no es faci ús del plàstic. 
L'Associació Olost Viu va néixer a finals de l'any 2020 i en un futur proper té previst fer passos per créixer i enfortir al màxim les relacions entre tots els seus socis i sòcies amb la voluntat d'oferir, no només qualitat i servei sinó també accions conjuntes per dinamitzar el comerç local. Cal destacar que aquesta és una Associació transversal on no només hi tenen cabuda els comerços sinó també serveis, bars i restaurants, allotjaments i empreses d'Olost i Santa Creu de Jutglar. D'aquesta manera es pot unir la feina de tots per oferir projectar millor l'entitat. 

 

  03/12/2022
  10:10

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.