Colònies d'hivern dies 27, 28, 29 i 30 de desembre

TEMPS PER CURES: COLÒNIES D’HIVERN

D’ON VE?
El Consell Comarcal d’Osona - Consorci d’Osona de serveis Socials- ha rebut finançament amb un termini d’execució fins al 31 de desembre de 2022, per part del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Dins del Pla Corresponsables (2021-2023), el qual és una nova política pública que ha estat creada per la secretaria de l’Estat d’Igualtat i per a la Violència de Gènere, del Ministeri d’Igualtat. Destinada a garantir la cura com a dret, a través de donar suport als ens locals pel reforç i ampliació de cura infantil, amb l’objectiu principal de facilitar la conciliació familiar.
Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials, concretament des de l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI, a través del programa Temps x Cures, portarem a terme, unes colònies d’hivern a Planoles, amb activitats de neu a la Molina i a Puigcerdà.


OBJECTIUS
La necessitat que es vol cobrir és que les famílies puguin conciliar la vida laboral, familiar i personal, sobretot en aquests dies de Nadal que els infants i joves no van a l’escola i és tan difícil la conciliació. Alhora que es facilita aquest alliberament de Temps per a les famílies, sobretot les dones, s’aposta per oferir una atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure als infants.
La conciliació familiar va més enllà de la necessitat de compaginar les cures, vida laboral i vida personal. Per aquesta raó, la gratuïtat de les colònies que s’oferiran serà essencial.

DIES
Aquestes colònies es portaran a terme el 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022, dies en els quals les famílies solen haver de treballar i els infants i joves no han d’anar a l’escola.

EDATS
Podran participar infants i joves nascuts l’any 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012.

Podeu omplir el següent formulari: https://forms.gle/Nx9kApT7HPsfigtW7

 

  22/11/2022
  12:39

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.