L'Ajuntament d'Olost obre un nou procés de Pressupostos Participatius

A partir del 3 d'octubre tots els ciutadans i ciutadanes d'Olost o Santa Creu de Jutglar, majors de 16 anys, podreu participar en un nou procés de Participació Ciutadana a partir dels Pressupostos Participatius 2022.

Us podeu descarregar el DOCUMENT PER PRESENTAR PROJECTES i tornar-lo omplert a participacio@olost.cat o a l'Ajuntament, abans del 22 d'octubre. 
També podeu venir a l'Ajuntament per omplir-lo a mà o passar tota la informació necessària en el mateix e-mail.
 
  • Titol del projecte
  • Nom de la persona o entitat
  • DNI de la persona o CIF de l'entitat
  • Telèfon i e-mail de contacte
  • Descripció i objectius del projecte
  • Pressupost aproximat
  • Imatge relacionada amb el projecte.

Durant 19 dies podreu presentar una o dues propostes a l'Ajuntament per tal que aquestes siguin valorades i se sotmetin després a un període de votació, del 7 al 21 de novembre, obert a tota la població, també a partir de 16 anys. 

En aquesta ocasió s'ha intentat fer un pas endavant per facilitar el sistema de votació a la ciutadania.
Per tant, només caldrà que s'entri al web www.olost.cat, s'accedeixi al botó de Pressupostos Participatius indicat a dalt de la pàgina i s'introdueixi el número de DNI.
Tot seguit, si la persona està empadronada o consta en el Registre de Participació Ciutadana, únicament haurà de seleccionar tres projectes i en cadascun atorgar-los 3, 2 o 1 vot. 

S'espera que d'aquesta manera, evitant passos en l'àmbit digital, es faciliti el procés de votació i, per tant, també siguin més les persones que s'impliquin en aquesta edició dels Pressupostos Participatius.

Per qualsevol dubte les persones es poden adreçar a l'Ajuntament o en el mail i telèfon indicats en el tríptic adjunt. Si el cliqueu podreu ampliar la informació.


      
  28/09/2022
  10:49

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.