VIII Fira de formatge de pastor i llet crua a Olost

   

 

El diumenge 2 d’octubre la plaça major d’Olost tornarà a acollir una nova edició de la Fira de Formatge de Pastor i Llet Crua, organitzada per Cabres i Cabrons, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Caseus Afinadors i l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans.

La plaça es tornarà a omplir amb parades de formatges de llet crua de vaca, cabra i ovella i també pastors i pastores formatgers dels Països Catalans. Per acompanyar-ho també es disposarà de vi i cervesa.  

Com que la fira torna coincidir amb el cap de setmana del Benvinguts a Pagès, a les 10.15 i a les 11.45 del matí es duran a terme tasts de productes locals sota el nom de “Bocins d’Olost II” i amb la col·laboració de productors i comerços locals vinculats a l’Associació Olost Viu. Entre d’altres, es provaran embotits, hamburgueses, coca de sobrassada i mel, pa de blat forment, cerveses i formatges locals.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 28 de setembre al 620837150 o a lespairocaguinarda@gmail.com Les places són limitades. 

Per completar les activitats vinculades a la VIII Fira del formatge de pastor i llet crua, a les 5 de la tarda hi haurà una ballada dels gegants d’Olost.

  19/09/2022
  12:12

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.