Entrevista al pregoner de la Festa Major d'Olost 2022, Quico Sallés

En aquest apartat del web podreu llegir l'entrevista al periodista Quico Sallés, pregoner de la Festa Major d'Olost d'aquest any. 

Quico Sallés i Fibla va néixer a Barcelona el 1972 i actualment és periodista del diari digital El Món, on segueix principalment l’actualitat política i judicial de Catalunya.
En el següent enllaç podeu llegir alguns dels seus articles: https://elmon.cat/author/quico-salles/

A més, en les darreres cinc temporades ha estat treballant al programa FAQS de TV3. Aquí podeu veure la seva última intervenció al programa i el recull dels millors moments: 
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/preguntes-frequents/lultim-ball-de-quico-salles-al-faqs-i-els-seus-millors-moments/video/6168750/

També ha col·laborat a Catalunya Ràdio: https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/kidsxs/soy-tu-padre-amb-quico-salles/seccio/6646/

Abans d’exercir com a periodista va tenir diferents oficis, com calderer, escombriaire, cambrer, llibreter i treballador d’escorxador.
Va iniciar-se en el periodisme a Ràdio Manresa (a Els 40 Principals i la Cadena Ser) per, posteriorment, incorporar-se al Canal Taronja. Més endavant, ha treballat als diaris digitals Nació Digital, El Singular Digital, El Nacional i l’edició digital de La Vanguardia.

L’octubre del 2017 es va incorporar al projecte d’ElMon.cat, on continua treballant. En l’actualitat, també col·labora a El Matí de Catalunya Ràdio, a El Cafè d’Idees de RTVE Catalunya, a Ser Catalunya i a Euskal Telebista. A més, participa en el programa setmanal ICAT Kiids de Catalunya Ràdio https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/kidsxs/soy-tu-padre-amb-quico-salles/seccio/6646/ i ICAT Kids. Especialista en periodisme polític i judicial, ha impartit formació a la Societat Catalana de Conflictologia, al Seminari de Periodisme Polític de Blanquerna i a l’Escola Judicial de Barcelona.

La demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya va concedir a Quico Sallés el Premi Periodista de l’Any 2019 “per la seva feina com a reporter incansable durant l’any 2019, especialment, per la cobertura del judici al procés independentista català”. Un any després, Quico Sallés també va ser distingit amb el Premi Nacional de Comunicació TGN 2020.

Si voleu ampliar l'entrevista només heu de clicar a la imatge:

 

 

 

  05/08/2022
  10:01

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.