Torneig SOS de pàdel del Lluçanès

 

 

L'ajuntament d'Olost, de Sant Bartomeu del Grau i de Sant Boi de Lluçanès amb la col.laboració del Consorci del Lluçanès organitzen el 1r torneig de pàdel SOS.

Enguany s'han unificat els tornejos de pàdel de festa major de cada poble per fer-ne un de conjunt, on cada parella participant haurà de fer com a mínim un partit a cada poble.
Les finals del torneig també estaran repartides entre els tres pobles per així poder formar part dels actes de la Festa Major que es celebraran durant el mes d'agost als tres municipis del Lluçanès.

Les inscripcions es poden fer fins el 10 de juliol en AQUEST FORMULARI

Caldrà indicar sobretot la disponibilitat horària, que s'intentarà respectar sempre que sigui possible. Un cop iniciat el torneig, en cas de voler fer canvis d'horaris, serà responsabilitat de les parelles trobar nova disponibilitat i comunicar-ho als organitzadors.

PREMIS!

Els que guanyin el primer premi obtindran unes entrades al World Padel Tour, per poder veure el millor pàdel del món en directe i els segons classificats/es tindran un menú a un restaurant per valor de 40€. Cada participant tindrà un welcome pack d’ una samarreta i un pot de pilotes. 

La lligueta es farà del 16 de juliol al 17 d'agost i les fases finals del 18 al 21 d'agost.

  01/07/2022
  11:59

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.