Eines inclusives per un monitoratge amb ulleres liles

Formació al monitoratge estiu-2022

Eines inclusives per un monitoratge amb ulleres liles

📆 Dissabte 9 de juliol 
⏰ De 9h a 14h 
📍 Oficina Jove d'Osona - VicJove


Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials, concretament des del programa TempsxCures, el qual gestiona l’Oficina Tècnica d’Igualtat de gènere i LGTBI,  s’organitza una formació dirigida als i les professionals de la comarca de l’àmbit educatiu no formal i del lleure.

Aquesta formació es realitza amb l’objectiu principal de facilitar eines i continguts de gènere, LGTBI, prevenció de violències masclistes, LGTBIfòbiques, assetjaments, abusos i agressions, a tots aquells perfils professionals que estan amb els infants i les persones joves, desenvolupant activitats d’estiu (casals, esplais, etc). 

Creiem que és de vital importància que tots els perfils professionals que estan en contacte amb infants i joves estiguin sensibilitzats i tinguin una mirada inclusiva, des de la qual puguin detectar infants i joves amb problemàtiques que després puguin ser notificades al recurs pertinent. 
D’aquesta manera, s’introduirà el reconeixement que ha de tenir el treball de cures, trencant els models actuals i treballant cap a la visualització del treball de cures i la corresponsabilitat. 

La proposta és fer una sessió matinal de cinc hores, concretament de 9:00 a 14:00, el dissabte 9 de juliol de 2022 a l’Oficina Jove. La formació es facilitarà des d’una metodologia vivencial, i anirà a càrrec de la cooperativa Fil a l’agulla. 


Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfulQsfm7Q7uC5FvswgvfM_zfctOsFW2Ozkv6MTCLeAqphuBg/viewform
Més informació: vicdones-siadosona@vic.cat
  01/07/2022
  11:25

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.