L'1 de maig torna la Fira de la Transhumància a Santa Creu de Jutglar

El proper diumenge 1 de maig, com ja és tradició el primer diumenge de maig, Santa Creu de Jutglar (Olost) tornarà a gaudir de diferents activitats per celebrar la Fira de la Transhumància. Aquesta serà la primera que se celebrarà després de dos anys d’interrupció a causa de la Covid-19.

Les activitats de la fira s’iniciaran de bon matí amb la caminada que sortirà de la plaça Major d’Olost a 2/4 de 9 i que recorrerà l’antic camí ramader d’Olost a Santa Creu de Jutglar. A partir de les 9 se servirà un esmorzar popular i a 2/4 d’11 del matí s’iniciaran diferents tallers adreçats a infants de totes les edats, sobre la Transhumància. Es tracta d’activitats organitzades pel col·lectiu Arde Volana que amb l’objectiu de treballar l’habilitat, relacionar i expressió i que tindran com a punt de partida el teler més petit del món, els tres estómacs de l’ovella o les esquelles.

A 2/4 d’1 del migdia la Cerveseria Kibus d’Olost realitzarà un Tast de Cerveses Artesanes, on també explicarà com s’elaboren. Les places són limitades.

El grup d’Acordionistes del Lluçanès s’encarregarà d’amenitzar la Fira, que també comptarà amb l’exposició “Els Tonedors”, a l’entorn de la transhumància, al vestíbul del Local Social de Santa Creu.
 

  27/04/2022
  14:28

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.