​L’Institut Català d’Energia obre la convocatòria de subvencions per a vehicles elèctrics i punts de recàrrega elèctrica

Des del dia 2 d’octubre fins al 31 de de desembre de 2023 es poden demanar ajudes a l’Institut Català d’Energia per a l’adquisició de vehicles elèctrics i infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics (MOVES III).
Aquests ajuts els poden demanar les persones físiques majors d’edat, les persones físiques que desenvolupin activitats econòmiques, les persones jurídiques i les comunitats de propietaris.
La quantia de la subvenció pot oscil·lar entre els 1.100€ i els 9.000€ en funció del tipus de vehicle elèctric adquirit i d’altres variables com és el cas del desballestament d’un vehicle antic, persones físiques o professionals amb mobilitat reduïda, etc.
D’altra banda, les ajudes per a punts de recàrrega elèctrica oscil·len entre el 30% i el 80% del cost de la infraestructura en funció del tipus de beneficiari.  

Des de l’Ajuntament d'Olost es recomana que aquells ciutadans/es que desitgin sol·licitar aquestes ajudes ho facin en el menor temps possible, ja que la convocatòria finalitzarà quan s’acabi el pressupost previst.
De fet, la dotació total del MOVES III a Catalunya és de 65.787.765,00 €, però es preveu un allau de sol·licituds en les properes setmanes.

Per més informació clicar al següent link:

http://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/mobilitat/pla-moves-iii/index.html
  04/10/2021
  10:18

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.