VII Fira de formatge de pastor i llet crua

El diumenge 3 d’octubre la plaça major d’Olost tornarà a acollir una nova edició de la Fira de Formatge de Pastor i Llet Crua, que el 2020 no es va poder fer a causa de la Covid-19 i organitzada novament per Cabres i Cabrons, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Caseus Afinadors i l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans.

En aquesta ocasió la plaça es tornarà a omplir amb parades de formatges de llet crua de vaca, cabra i ovella i també pastors i pastores d’arreu de Catalunya. Enguany el convidat a la fira serà Carles Xuriguera, actor i viticultor.

Com que la fira coincideix amb el cap de setmana del Benvinguts a Pagès, a les 10.15 i a les 11.30 del matí es duran a terme tasts de productes locals sota el nom de “Bocins d’Olost” i amb la col·laboració de productors i comerços locals i la coordinació de l’Espai Perot Rocaguinarda.
Entre d’altres, es provaran embotits, coca de sobrassada i mel, pa de blat forment, cerveses i formatges locals.

Una de les accions més esperades d’aquest any serà precissament la presentació de la nova Associació de Pastors i Pastores Formatges dels Països Catalans i també del seu segell oficial.
L’organització assegura que en tot moment s’actuarà amb precaució i respectant les mesures de prevenció del Covid-19.


  16/09/2021
  12:30

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.