Obre les portes l’Escape Perot Rocaguinarda d’Olost, una activitat per conèixer la vida del bandoler a través del joc

EL MUSEUET de Pere Danès s’ha convertit en un espai ideal on poder descobrir el personatge històric del Lluçanès

Si veniu a Olost a partir del juliol podreu entrar al despatx de Pere Danès, conegut com El Museuet i endinsar-vos al passat per poder descobrir l’objecte més preuat de Perot Rocaguinarda.
Aquest és l’argument inicial de la nova sala d’escapada que durant el darrer any s’ha instal·lat als passadissos paral·lels a l’Espai Perot Rocaguinarda.

Amb l’objectiu d’impulsar i millorar l’experiència de visita del Centre d’Interpretació del bandolerisme, així com també de diversificar el tipus de públic que acostumen a visitar-lo, l’Ajuntament d’Olost ha fet realitat un Escape Room que gira entorn del mateix personatge.

El nou Escape Room està pensat per a grups a partir de 4 persones i fins a un màxim de 6 i està adreçat a majors de 12 anys, tot i que també hi poden participar famílies amb infants més petits, si venen amb un mínim d’adults.  
L’actuació ha estat cofinançada pel Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, mitjançant subvenció per a la Dinamització territorial 2018-2019.

Aquesta experiència complementarà la visita convencional a l’Espai Perot Rocaguinarda, on es fa un recorregut per la vida d’aquest bandoler a través d’una introducció, dos audiovisuals i diferents plafons informatius. La visita segueix a la sala on es troben els gegants d’Olost construïts el 1987 i normalment finalitza oferint la possibilitat als visitants de disfressar-se amb capes i barrets per fer-se fotografies davant d’un bosc gegant.

Us animeu a venir? Sereu capaços de sortir-ne amb 80 minuts?

Les reserves ja es poden fer a espairocaguinarda.cat/escape-perot/ i clicant el botó de RESERVES o directament a equipamentsolost.cat/escaperoom

Per qualsevol dubte o per tenir més informació es pot contactar amb el telèfon 620 83 71 50 o a l’e-mail lespairocaguinarda@gmail.com

  30/06/2021
  13:09

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.