"L'Art d'il·lustrar contes"

Des d'ara i fins a finals de maig l’Espai Perot Rocaguinarda, al Centre Cívic d'Olost, obre les seves portes per acollir l’exposició de Gerard Bosch i Teresa Ribera. Mare i fill, de Perafita, han omplert les parets de la sala amb una mostra de les il·lustracions i textos vinculats als sis contes de La Bruixa de Perafita. Com explica Bosch, “la idea que jo il·lustrés els contes va sorgir de la seva mare, que és qui els escriu i ja havia començat a difondre les diferents històries a través d’un blog”.

Gerard Bosch Ribera, de 38 anys, assegura que “tota la vida m’ha agradat dibuixar” i per això ja vaig fer algunes activitats extraescolars vinculades al còmic, a la il·lustració i a la fotografia. Més endavant es va especialitzar en batxillerat artístic i també ha realitzat cicles formatius d’il·lustració, pintura i escultura, entre d’altres cursos.

Es poden consultar alguns dels seus treballs fets per ell o amb col·laboració d’algun altre company al web www.patoedicions.com

Per la seva banda, Teresa Ribera Icart, de 68 anys, va ser professora d’infantil i sempre li ha agradat escriure. Entre d’altres, té dos llibres de poemes i també va escriure Caputxetes de tots colors, on els dibuixos són fets pel seu fill i per Emi Ribera.

Gerard Bosch afirma que “sempre ens ha agradat treballar de forma conjunta” i afegeix que en el cas de La Bruixa de Perafita, també “es busca la implicació d’altra gent i es reforcen els lligams amb el territori”. També considera que és molt positiu pels artistes poder disposar d’una sala com la de l’Espai Perot Rocaguinarda a Olost per poder donar a conèixer les seves obres.

L’exposició es podrà veure fins a finals de maig, de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda. Per més informació podeu trucar al 639 22 36 41 o al 620 83 71 50.
 
  14/04/2021
  09:00

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.