Els alumnes de 5è i 6è de l'Escola Terra Nostra d'Olost donen a conèixer la cooperativa Ecoart

El dimarts dia 2 de febrer al matí l'alcalde d'Olost, Josep Maria Freixanet i Mayans, es va apropar a l'escola Terra Nostra perquè els socis i sòcies de la cooperativa vinculada al projecte CUEME li expliquéssin el seu projecte.

El nom de la cooperativa de l’Escola Terra Nostra és Ecoart i està formada per 15 alumnes de 5è i 6è. Tan en aquesta escola com en la resta d'escoles del projete CUEME, programa que permet fomentar les competències i els valors de l'emprenedoria, els alumnes van explicar el procés que han seguit per escollir el nom, dissenyar el logotip, amb quins departaments s'han estructurat i també quins productes elaboraran i quin preu tindran, entre d'altres temes. 

La cooperativa està fent una recerca d’entitats i ONG's del municipi o municipis propers per poder destinar una part dels seus beneficis.

Durant aquesta setmana s'han presentat un total de 6 cooperatives escolars al Lluçanès. A part d'Olost també n'hi ha a Prats de Lluçanès, a Sant Bartomeu del Grau i a Sant Feliu Sasserra. 

En totes les visites els han acompanyat els tècnics del Consorci del Lluçanès de l'Àrea de Promoció Econòmica (Joan Rubiralta) i de l'Àrea d’Ensenyament (Mònica Jofre).

Podeu trobar tota la informació en el següent enllaç: 

https://www.llucanes.cat/les-escoles-del-llucanes-presenten-les-cooperatives-escolars-als-ajuntaments/

El proper pas de totes les cooperatives és passar a la fase d’estudi de mercat per acabar de definir quins seran els prototips que passaran a la fase de producció.
 

  04/02/2021
  16:39

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.