Neix l’Associació Olost Viu amb l’objectiu d’impulsar diferents sectors econòmics de la població

Amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar diferents sectors econòmics locals, a finals de desembre es va constituir una junta per fer realitat la nova associació del poble. Sota el nom Olost Viu aquesta entitat englobarà en si mateixa la major part dels comerços locals i també serveis, empreses, allotjaments rurals i restauració. A dia d’avui ja hi ha una trentena de socis interessats en formar-ne part i el procés es manté obert perquè hi puguin entrar totes les empreses del poble que ho desitgin. L’entitat té els seus orígens en l’Associació de Comerciants d’Olost i Santa Creu de Jutglar que es va formar el 2004 i va funcionar fins el 2012.

Tot i que actualment la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19 segur que no és la més adient per engegar una associació com aquesta, l’objectiu de la junta és, precisament, aprofitar aquest temps per generar idees i planificar futures activitats.
La junta, que compte com a president amb en Romà Alonso, de la fleca i pastisseria Cal Parra, com a secretària, amb la Montserrat Boix, de l’allotjament rural Mas El Teixell, i com a tresorer amb l’empresari creador de Kibus Beer, Emili Gutiérrez, es  completa amb cinc vocals més que representen també comerços i empreses: Sergi Mingueza, de l’empresa Impasto Artigianale Di Mamma; Dolors Masramon, de Cal Roc; Pilar Jiménez, de l’Estanc del poble; Marta Roca, de la carnisseria Cal Serrat; i Adela Olivares, del forn Sant Adjutori.

Un dels objectius de l’Associació és organitzar algunes activitats al llarg de l’any per dinamitzar l’economia local, així com també generar promocions vinculades als diferents sectors que en formen part.
Amb aquest objectiu ja s’ha creat un grup de Whatsapp per comunicar accions i promocions de l’entitat. Tothom que vulgui rebre aquesta informació pot enviar un missatge al 620837150 indicant Compra Olost. D’altra banda, si es vol fer arribar algun suggeriment a la nova associació es pot fer a través de l’e-mail olostviu@gmail.com.  

De moment tots els comerços i restauració, un total de 24 establiments, han fet realitat la Campanya de Nadal 2020. Fins el 17 de gener es van repartir butlletes i aquest dijous dia 21 de gener s’ha fet el sorteig online, amb la col·laboració dels membres que formen la junta.
En total s’han repartit 40 premis de 50€ i tots els afortunats/afortunades podran utilitzar aquest import per consumir als establiments que han participat en la campanya. Aquests 2000€ provenen dels fons municipals per pal·liar alguns dels efectes de la Covid-19.  

Podeu consultar la llista de premiats clicant al següent enllaç: Llistat de persones guanyadores de la Campanya de Nadal 2020

  22/01/2021
  10:00

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.