Participació Ciutadana

En aquest apartat trobareu informació sobre la participació ciutadana d'Olost. Us podeu descarregar els següents documents:

Memòria [ pdf - 2176 KB ]

Coordinació [ pdf - 383 KB ]

Entitats [ pdf - 168 KB ]

Reglament [ pdf - 107 KB ]

Si sou veïns o veïnes d'Olost o Santa Creu de Jutglar majors de 16 anys, del 19 d’octubre al 3 de novembre podeu presentar una o dues propostes per participar en el procés dels Pressupostos Participatius Octubre-desembre 2018.

Cada persona pot presentar un màxim de dues propostes, que poden tenir un cost d’entre 500 i 15.000 euros cadascuna. Així doncs, tot i que l’import total és de 20.000 €, es destinarà un màxim de 15.000 € al projecte guanyador i, d’aquesta manera, es podrà invertir en més d’un projecte.

Per participar podeu omplir el formulari del web que trobareu a continuació, enviar tota la informació al correu electrònic participacio@olost.cat o bé complimentar el full oficial que trobareu a les oficines de l’Ajuntament.

En tots els casos, us confirmarem que hem rebut i acceptat la vostra proposta, en un termini màxim de 15 dies.

Consulteu aquí tota la informació i l'Agenda de Participació Ciutadana

FORMULARI WEB

Per poder enviar el següent formulari cal que ompliu tots els camps indicats i feu clic a enviar. És imprescindible que anoteu el vostre correu electrònic i/o telèfon perquè puguem contactar amb vosaltres.

Si teniu qualsevol dubte a l'hora de fer la sol·licitud podeu trucar al 620 83 71 50.

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.