Komtainer

En la imatge que trobareu a continuació hi ha les instruccions principals per la descàrrega i el registre a la mateixa web. L'aplicació té el nom de KOMTAINER i es troba tant per Android com per Apple. Podeu fer l'acreditació/registre previ a la descàrrega de l'aplicació al següent enllaç:  https://pilot.komtainer.com/olost 

       

En el moment de fer un registre caldrà donar un seguit de dades obligatòries (e-mail, contrasenya, nom, cognoms, NIF, telèfon i direcció). Aquestes dades seran validades per l'Ajuntament i mentre aquesta validació no s'hagi dut a terme, disposareu d'un accés provisional durant uns dies. La principal limitació d'aquesta app és que només es permet un registre per habitatge i per tant, tothom qui convisqui en la mateixa vivenda haurà de compartir usuari i contrasenya.
 
Un cop descarregada l'aplicació i fet el registre, per accedir a l'àrea només caldrà acostar-se amb el mòbil a la porta de l'àrea d'emergència obrir l'aplicació i sol·licitar obertura de la porta amb un clic.
 
Des de l'Ajuntament volem recordar que l'Àrea d'emergència de residus està pensada exclusivament per l'ús puntual i per casos excepcionals, i que el sistema de recollida de residus de tota la trama urbana del municipi és el porta a porta. Si aquest ús de l'àrea no es fa de forma correcte, caldrà limitar-ne l'accés i fer-ne un major control. Tot i així, i apel·lant a la responsabilitat de tots, de moment no hi haurà limitacions horàries, de dies ni d'usos per els veïns i veïnes del municipi, tot i que només es podrà accedir amb registre.
 
També recordem que des d'aquesta mateixa setmana s'han posat en funcionament el sistema de videovigilància amb càmeres a l'àrea d'emergències de residus per evitar el mal ús i els abocaments incontrolats en aquells espai.
 
Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb les oficines de l'Ajuntament al 938880211 o escriure a tramitolost@diba.cat


Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.