Taller sobre Whatsapp i altres aplps pel teu mòbil

El Centre Cívic d'Olost ofereix una formació gratuïta en aquestes aplicacions per a mòbil, per a majors de 55 anys que es durà a terme els dies 18 i 19 de febrer, de 5 a 7 de la tarda.

Llegir més »

Presentació de la novel·la "El gat", de l'escriptor Joan Guerola i Tolsà

L'Espai Rocaguinarda us convida a la presentació d'"El gat", una novel·la que recrea, des de la llegenda i la fantasia, la vida del bandoler Marià Seguí Calatayud, més conegut com el Gatet d’Otos i que tindrà lloc el diumenge dia 17 de febrer, a les 12 del migdia i que anirà a càrrec del propi escriptor Joan Guerola.

Llegir més »

Taller sobre les llengües de signes, llenguatge i cultura dels sords, al Centre Cívic

El projecte Xarxa de coneixements del Centre Cívic ens ofereix un taller sobre "Les llengües de signes: llenguatge i cultura dels sords", el proper divendres, 15 de febrer a les 18:30, a càrrec de Gemma Tió.

Llegir més »

Reunió per fer un grup de coneixement sobre la música al Centre Cívic

T'interessa la música? instruments, gèneres, estils, llenguatge, audicions.... El proper dijous dia 7 de febrer, a les 18:30 es farà una reunió per crear un grup de coneixement sobre la música.

Llegir més »

Agenda d'activitats al Centre Cívic durant el mes de febrer

A continuació podeu consultar les activitats que es duran a terme al Centre Cívic d'Olost durant el proper mes de febrer de 2019:

Llegir més »

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.