Curs d'iniciació a la cartelleria

El Consorci del Lluçanès organitza a Olost un curs d'iniciació a la cartelleria per aprendre a crear un cartell des de l'inici fins a entrega a l'impremta, els dimarts de 19 a 21h, del 17 d'octubre i fins el 12 de desembre.

Llegir més »

Curs de Fotografia a l'Espai Perot Rocaguinarda

L’Espai Perot Rocaguinarda està organitzant un Curs de fotografia amb el fotògraf Jordi Cabanas per el proper mes d’octubre. El curs constarà de 2 sessions teòriques de 2 hores cadascuna i de 2 sortides pràctiques per l’entorn d’Olost.

Llegir més »

"Bat a bat": Jornada de portes obertes al Centre Cívic d'Olost

Durant tot el matí del dissabte, dia 23 de setembre, es duran a terme tallers, xerrades i activitats gratuïtes en la Jornada de Portes Obertes del Centre Cívic.

Llegir més »

Nou projecte a l'Espai Activa't!: "La Poma", un camí per treure suc als anys

El proper dijous, dia 14 de setembre, a les 6 de la tarda s'inicia el nou projecte de l'Espai Activa't!: "La Poma", un camí per treure suc als anys i per debatre i demostrar-nos a nosaltres mateixos que hem de parlar menys de l’edat i més de les il·lusions i dels projectes.

Llegir més »

Nit de so tremendu al Centre Cívic

Aquest divendres, a les 10 del vespre, finalitza el Cicle de les Nits Tremendes al Centre Cívic d'Olost amb la Nit de so tremendu, amb les actuacions en directe de Jordi Nogués, Ramon Arboix i Xevi Comas + Marina

Llegir més »

Subscriu-te al butlletí

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.