Convocatòria d'ajuts per subministraments d'energia destinada al consum domèstic

Us comuniquem que s’obre una convocatòria d’ajuts, que tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiques de subministraments d'energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.). El termini de presentació de sol.licituds és el 17 de maig

Llegir més »

Se sotmeten a informació pública l'aprovació inicial dels Projecte d'urbanització i de reparcel·lació del sector PAU-8 "Cal Ciuró"

Per acord de la Junta de Govern Local del dia 19 de febrer de 2019 s’han aprovat inicialment els Projectes d'urbanització i de reparcel·lació del sector PAU-8 "Cal Ciuró".

Llegir més »

Els alumnes de l'Escola Bressol Estel han gaudit d'activitats i sortides durant aquesta setmana

La visita dels avis i àvies per ajudar-los a plantar flors, la lectura del conte del Bibliobús i la sortida a l'Espai Perot Rocaguinarda, han estat les activitats programades durant aquesta setmana a l'Escola Bressol Estel. A continuació podeu veure les imatges i la valoració que n'han fet:

Llegir més »

Més de 320 persones participen a les activitats que Olost promou pel Dia de la Dona

Els actes van començar el dia 1 de març i acabaran aquest cap de setmana amb un torneig de pàdel femení

Llegir més »

S'ha instal.lat un desfibril.lador als Baixos de la Casa de la Vila

Des d'avui ja està en funcionament un DEA (desfibril.lador extern automàtic), accessible les 24 hores dels 365 dies de l'any i que s'ha instal.lat a l'entrada de l'antiga seu de la Caixa de Manlleu, als baixos de l'Ajuntament d'Olost

Llegir més »

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.