Convocatòria de la Sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament

S'ha publicat la convocatòria per a la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament d'Olost, que tindrà lloc el proper dimecres, dia 17 de juliol de 2019, a 1/4 de 9 del vespre.

Llegir més »

Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del PROCICAT per l'onada de calor

El pla d'actuació del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) està en fase 2.

Llegir més »

Alerta per detecció de la plaga de la papallona del boix

Es tracta d’una papallona, les erugues de la qual, s’alimenten de les fulles del boix. La combinació de colors de la papallona, les seves ales blanques amb una vora marró externa, la fan inconfusible.

Llegir més »

Per motius de seguretat, hi haurà 2 fogueres a la Revetlla de Sant Joan

Degut a la gran quantitat de fustes i andròmines que s'han deixat els darrers dies per la foguera de Sant Joan al Camp de Futbol Vell, i d'acord amb les instruccions del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, s'ha dividit el material que s'hi havia deixat en 2 fogueres per evitar riscos innecessaris

Llegir més »

Primera compra col·lectiva de plaques solars per veïns i veïnes d’Osona, Bages i Ripollès

La cooperativa Som Energia, de la qual l’Ajuntament d’Olost n’és soci, promou una compra col·lectiva per ciutadans i petits negocis de plaques solars fotovoltaiques per l’autoconsum. Sota el nom de Planter Solar es preveu fer una compra col·lectiva de 130 – 140 instal·lacions a aquestes comarques.

Llegir més »

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.