Nous ajuts per la contractació de persones "Queda't a la Catalunya Central"

La subvenció és per a la contractació de persones en situació de vulnerabilitat, amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar els efectes de la crisi generada per la irrupció de la COVID-19 als municipis pertanyents a l'àmbit Leader de la Catalunya Central

Llegir més »

Procés de selecció per la contractació d'un/a porter/a per les Piscines durant la temporada d'estiu de 2020

El termini de presentació de sol.licituds és de 15 dies naturals a partir de demà, dia 30 de maig i fins el dia 13 de juny, ambdós inclosos.

Llegir més »

Preinscripció a l'Escola Bressol Estel per al curs 2020-2021

Des del divendres, dia 15 de maig, fins el dilluns 25 de maig, s'obre el període de preinscripció d'infants d'entre 4 mesos i 3 anys a l'Escola Bressol "Estel" per al curs 2020-2021

Llegir més »

En Josep Maria i la Conxita deixen el Supermercat Spar d'Olost

Mitjançant una nota de comiat, en Josep Maria i la Conxita han comunicat que a finals del mes de maig traspassen el Supermercat Spar d'Olost, després de donar servei a la població durant més de 40 anys.

Llegir més »

Informació de la ORGT en relació amb els documents de pagament d'impostos i taxes

Com a conseqüència de la prorroga dels terminis que s’han anat aprovant aquestes darreres setmanes, molts contribuents estan rebent documents de pagament amb data de pagament caducada o a punt de caducar. A continuació us especifiquem les instruccions que ens ha tramès l'ORGT per poder fer el pagament:

Llegir més »

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.