Espectacular cap de setmana de motocross a Santa Creu de Jutglar

El cap de setmana passat el món del motocross va tenir Santa Creu de Jutglar de punt neuràlgic, amb dues jornades espectaculars de motocross en les quals vam poder comptar, entre d'altres, amb la participació de participants del Ral.li Dakar, com l'Oriol Mena i la Rosa Romero.

Llegir més »

Abocament il·legal a l'Àrea d'emergència de recollida de residus

El passat dimarts es va detectar un abocament il·legal de material de construcció a l'Àrea d'emergència situada al C/ Indústria.

Llegir més »

Avís sobre la recollida de residus per la festa de Tots sants

Amb motiu de la festa de Tots Sants, el dijous dia 1 de novembre (nit de dimecres a dijous), no es durà a terme la recollida de la fracció ORGÀNICA, ni de cap altre tipus de residu.

Llegir més »

El Casal dels Avis d'Olost a la 5a Trobada de Casals de Gent Gran

El Casal dels Avis d'Olost van participar en la cinquena Trobada de Casals de Gent Gran del Lluçanès, que enguany va tenir lloc a Oristà i que va aplegar unes 120 persones vingudes de les diferents poblacions del LLuçanès

Llegir més »

Atenció! canvi d'ubicació del concert de Carola Ortiz 5tet

Vista la previsió de pluja per aquest dissabte, es trasllada el concert de Carola Ortiz 5tet, dins el cicle "Intrús: Jazz pel forat del pany"a l'Espai Perot Rocaguinarda (Carrer Escoles, 2 - Olost)

Llegir més »

Subscriu-te al butlletí

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.