El Cicle "Intrús, Jazz pel forat del pany" ens porta Carlola Ortiz 5tet a Olost

El proper dissabte 27 d'octubre Olost es mourà a ritme de jazz a que el cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany” ens fa arribar, amb l'actuació de Carola Ortiz 5tet.

Carola Ortiz  és una de les músics més dinàmiques de la nova generació d’artistes catalanes. Com a cantant i clarinetista, és activa no només en l’escena del jazz, sinó també en les escenes de la cançó d’autor i les músiques del món.

“Spirala” és el seu treball més recent: una reafirmació de la manera de compondre, entendre i viure la música. Sensible al món que l’envolta, troba les seves influències en tot tipus d’experiències, estils musicals, cultures i persones properes.

Carola Ortiz – veu i clarinets
Charu Hariharan – percussió i veu
Nestor Gimenez – piano
Nishad Pandey – guitarra
Sandrine Robilliard – cello
 
“Intrús. Jazz pel forat del pany” porta grups de jazz de primer nivell als municipis del Lluçanès, que es realitzaran a diferents espais arquitectònics patrimonials del Lluçanès (masies, cases modernistes, molins, cases singulars o casinos) aportant un valor cultural afegit al concert, ja que majoritàriament són espais d’accés privat que obriran les portes per poder donar a conèixer espais íntims del patrimoni cultural. Tot això combinat amb un tast de productes locals a cada concert, de la mà de l’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula, presentant diferents productors del Lluçanès, que es farà càrrec de les tapes i begudes. Un gust per tots els sentits!

Les entrades anticipades es poden adquirir fins 24 hores abans del concert als ajuntaments d'Olost, Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Perafita i Alpens, o bé on-line al següent enllç: Entrades cicle Intrús

També podeu trobar tota la informació del concert al següent enllaç: www.llucanes.cat/intrus

 
  22/10/2018
  18:46

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.