"Descobreix l'entorn amb tots els sentits", una sortida-taller per a totes les edats

“Aviat començarà la tardor, els boscos es transformaran i nosaltres no ens ho volem perdre”. L’Espai Perot Rocaguinarda ha impulsat un itinerari ambiental pel dia 14 d'octubre, amb l’objectiu de conèixer els voltants d’Olost amb els 5 sentits i poder veure, olorar, escoltar, tocar i tastar els elements que configuren la natura del Lluçanès.

L’activitat començarà a les 9 del matí amb un esmorzar a l’Espai Perot Rocaguinarda i a les 10 s’iniciarà el recorregut per la natura. La sortida es completarà amb un taller. 

PREU: Adults: 5€ (sortida i taller) i esmorzar gratuït i infants de 0 a 12, gratuït.

INSCRICPCIONS FINS EL 12 D’OCTUBRE: Per apuntar-vos podeu trucar o enviar un whats al 620 83 71 50 o escriure a lespairocaguinarda@gmail.com.

Aquesta serà la primera de tres sortides que giraran entorn dels 5 sentits, la cultura i les herbes remeieres. La segona es programarà el 3 de novembre, coincidint amb el mateix cap de semana de la Xa Fira d’en Rocaguinarda (el diumenge 4 de novembre) i la tercera, a la primavera.L’Espai Perot Rocaguinarda és un centre d’interpretació del bandolerisme on es pot descobrir la història del bandoler més famós del Lluçanès: Perot Rocaguinarda. El centre obre les seves portes entre semana, per a públic escolar, grups i particulars i també els diumenges al matí durant tot l’any. Ara, amb aquesta sortida, vol donar a conèixer el paisatge propi del Lluçanès.

Tots aquells que ho desitgin podran fer la visita guiada al centre el mateix dia o bé reservar-la per fer-la en una altra ocasió.
  03/10/2018
  18:09

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.