Nou cicle de música al LLuçanès "Intrús. Jazz pel forat del pany"

Aquesta tardor el Lluçanès es mourà a ritme de jazz a través del cicle “Intrús. Jazz pel forat del pany”. El cicle de jazz és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès i té per finalitat oferir i apropar un cicle de concerts de jazz, professionals i de qualitat, a diferents municipis del Lluçanès, d'entre els quals a Olost, el dia 27 d'octubre al Molí, amb l'actuació de Carola Ortiz 5tet.
 
“Intrús. Jazz pel forat del pany” portarà grups de jazz de primer nivell, oferint una gran qualitat de les propostes musicals en petit format, a través de concerts curts i íntims, en grups reduïts d’espectadors. El cicle ofereix una representació molt variada dins la música jazz amb artistes molt actius dins l’escena musical que tocaran swing, fusió jazz-flamenc, jazz contemporani, jazz pop, etc.
 
Els concerts de jazz es realitzaran a diferents espais arquitectònics patrimonials del Lluçanès (masies, cases modernistes, molins, cases singulars o casinos) aportant un valor cultural afegit al concert, ja que majoritàriament són espais d’accés privat que obriran les portes per poder donar a conèixer espais íntims del patrimoni cultural.
 
Així mateix, el cicle Intrús oferirà un tast de productes locals a cada concert, de la mà de l’associació de productors locals del Lluçanès, Lluçanès a Taula, presentant diferents productors del Lluçanès, que es farà càrrec de les tapes i begudes. Un gust per tots els sentits!
 
El cicle ofereix la possibilitat de poder gaudir de tot el cicle sencer a través d’abonaments. Les entrades dels concerts es poden comprar de forma anticipada a través del portal o als ajuntaments dels municipis o a taquilla una hora abans del concert.
 
Podeu trobar tota la informació del cicle Intrús a la pàgina web: www.llucanes.cat/intrus

  28/09/2018
  10:57

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.