La 10a Fira d'En Rocaguinarda ja escalfa motors

El proper diumenge, dia 30 de setembre, a les 4 de la tarda, al Centre Cívic es durà a terme la reunió informativa per a tots els qui hi vulgueu participar. Per aquest motiu, la comissió organitzadora de la Fira ha emès el següent comunicat:
 
"Veïns i veïnes d’Olost i Santa Creu,
 
Aquest any celebrem la 10ª Fira d’en Rocaguinarda. Se celebrarà el 4 de novembre. L’èxit de la fira és la participació de la gent, per això us volem animar a formar-ne part. Ens agradaria molt que volguéssiu participar-hi i per això us convidem a venir a la reunió informativa que es farà el diumenge, 30 de setembre, a les 4 de la tarda, a la sala Rocaguinarda del Centre Cívic d’Olost.
 
És una fira oberta a tothom,  vosaltres mateixos podeu triar el tipus de col.laboració: podeu ser actors i viure en primera persona la llegenda d’en Rocaguinarda. En aquests moments més de 100 persones la fan possible però volem continuar creixent. El segle XVII dóna per molt i tothom podrà interpretar el personatge que li vingui de gust. O, si ho preferiu, podeu ajudar en l’organització (coordinació, atrezzo, maquillatge….).
 
Ens agradaria molt que us animéssiu a participar-hi. Veniu a formar part de la gran familia de la Fira d’en Rocaguinarda, una fira diferent amb molt sentit de l’humor i on el més important és passar-s’ho bé per fer-ho passar bé als qui ens vénen a veure.
 
Viviu-la des de dins i experimenteu el companyerisme i l’orgull de poble que sentim tots els que hi participem. Junts, cada any, fem historia! I aquest any ja en celebrem 10. Veniu-ne a gaudir!
 
 A carn! A carn!
 
 COMISSIÓ DE LA FIRA"

 
  26/09/2018
  18:15

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.