Festa Major de Santa Creu de Jutglar 2018

17.09.2018

S'ha acabat la Festa Major de Santa Creu d'enguany!

Des de l'Ajuntament d'Olost felicitem a la Comissió de festes de Santa Creu per la feina feta i a tots els veïns i veïnes que, un any més, han fet possible que hagi resultat un èxit.

A continuació podeu veure un recull de fotografies dels actes que s'han dut a terme per la Festa Major:


 


S'acosta la Festa  Major de Santa Creu de Jutglar! A continuació podeu consultar-ne el programa d'actes, que tindran lloc del 14 al 16 de setembre:

La Festa Major d'enguany començarà el divendres dia 14 de setembre, amb una Missa de Festa Major, a les 12 del migdia, i finalitzarem la primera jornada amb  un espectacle de màgia a  càrrec de Raül Black,   a les 21:30 al local Sociocultural.

De cara al dissabte dia 15, els actes començaran a 2/4 de 2 del migdia amb el dinar popular al Local Sociocultural,  i en acabat, a partir de les 4 de la tarda a la Plaça, Espectacle Infantil amb Marcel Gros i a continuació "Festa del Confetti" a la Plaça. Ja per finalitzar els actes de dissabte, a partir de 2/4 de 10 del vespre, al local Sociocultural, hi haurà concert i ball amb l'Orquestra Gran Premier.

Els actes de Diumenge dia 16 de setembre, darrer dia de la Festa Major, començaràn amb la Missa solemne, on la Coral Noves Veus interpretarà els cants de la missa, i a 2/4 de 6 de la tarda, al Local Sociocultural, Espectacle d'humor i imitacions  amb en Xavi Jimenez.

Molt bona Festa Major a tothom!

  07/09/2018
  16:27

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.