Festa Major d'Olost 2018

17.09.2018:

A continuació compartim el pregó de la Festa  Major, que va anar a càrrec d'Anna Salvans:

- Pregó [pdf]

 

17.08.2018:

Ahir va acabar la Festa Major d'Olost 2018!.

Agraïm la tasca feta per tota la gent de La Cràpula,  a totes les persones que d'una manera o altra hi han col.laborat i al poble d'Olost que, un any més, s'ha volcat i ha gaudit amb els actes programats,
fent possible que la d'enguany hagi resultat un èxit a tots els nivells, tant d'organització com de participació.

A continuació podeu veure un recull de fotografies dels actes que s'han dut a terme:




14.08.2018:

Entrem a la recta final de la Festa Major d'Olost 2018! i encarem el Favafest d'avui amb el posterior concert d'en Tomeu Penya.

Encara ens queda molt per gaudir, però mentrestant podeu veure un tastet dels actes que s'han dut a terme fins a dia d'avui:

 

31.07.2018:
Arriba la Festa Major més esbojarrada del Lluçanès
 
La Principal de la Bisbal, Tomeu Penya i el Va de Tort, plats forts a la Festa Major d'Olost
La programació, que s’estén des del divendres dia 3 fins el dijous dia 16, s’organitza des de La Cràpula, l’Ajuntament i les entitats d’Olost
 
El pròxim 4 d'agost arrenca la Festa Major d'Olost. Seran 13 dies de festa i xerinola que capgiren el dia a dia dels olostencs i olostenques i esvaloten a més de mitja comarca. 
 
Un dels plats forts de la programació d'aquesta edició, serà el concert del cantautor mallorquí, Tomeu Penya, el dimarts 14 a 2/4 d'11 de la nit. El concert se celebrarà després del 3r FavaFest, el sopar popular que ofereixen conjuntament els bars i restaurants del poble. La nit seguirà amb un recull de cançons d'altres èpoques, que portaran a tothom a omplir la plaça dels balls més esbojarrats de cada època.
 
A més del FavaFest, un dels altres actes insígnia de la comissió de festes La Cràpula és el Va de Tort. Sense semblar-ho, aquesta ja serà la 5a edició de la cercavila musical Va de Tort. L'acte, completament arrelat ja a la genètica de la Festa Major, ha suposat un revulsiu pel jovent del municipi, que s'uneix en un cercabars musical a partir de les 5 de la tarda, que passa per diferents punts del poble, i que arriba al seu punt d'inflexió amb el sopar i els concerts de petit format a la Font Gran. El Va de Tort, que enguany se celebrarà el dissabte 11 d'agost, finalitzarà a la plaça Major amb el concert d'un dels grups valencians que més gent mou ara mateix, els Smoking Souls. El grup de versions Dalton Bang i els DJ's 3dePego allargaran la nit fins ben entrada la matinada. El Va de Tort representa, doncs, més de 12h seguides de festa.
 
El dia 15 d'agost és el més tradicional i cerimoniós de la festa, però que alhora n'és imprescindible per a tothom. Sardanes, Concert de Tarda i ball de nit, un cop més, amb la coneguda i reconeguda orquestra: La Principal de la Bisbal.
 
Els 13 dies de festa estan farcits de multitud d'actes organitzats per les entitats del poble: el correfoc, la tradicional caminada nocturna, la baixada de carretons, el lliscador gegant, el campionat de pàdel o la hollipujada a Sant Adjutori. Activitats que compten amb una gran participació i enriqueixen el programa d'actes. També en destaca el pregó de Festa Major, enguany, a càrrec d'Anna Salvans, implicada en multitud d'entitats del poble.
 
La Festa Major d'Olost emmiralla la nació sencera: grups del País Valencià, les Illes Balears i de ponent estaran a la festa. Enguany, també comptarà amb un protocol contra agressions masclistes que ha implementat el col·lectiu feminista del Lluçanès, La Fetillera. Podeu consultar i seguir tots els detalls dels actes a l'Instagram de La Cràpula (@lacrapula).






  14/08/2018
  11:18

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.