Concert de Gerry Mulvena a Santa Creu

El proper diumenge, dia 15 de juliol, a les 19:30, davant la Bassa del carrer Vell, tindrà lloc un concert de música folk a càrrec el músic escocès Gerry Mulvena, acompanyat Simone Lambregts (Les violines) al violí i de l'olostenca Fani Fortet a les percussions.

En Gerry Mulvena és un cantautor escocès molt compromès amb la situació política que es viu a Catalunya i que ha compos diverses cançons de protesta en suport al procés català i a Clara Ponsatí, exiliada a Edimburg.

En Gerry i la Fani es van conèixer tocant en una taverna molt carismàtica d'Edimburg, en la qual hi ha micròfon lliure perquè els músics hi puguin tocar i improvisar, i aprofitant que està de visita a Catalunya, li va proposar fer un concert per passar una bona estona tocant i aportar les vivències d'Escòcia i Catalunya. En comentar-li el projecte a la Simone Lambregts, una virtuosa del violí i cara visible del grup Les Violines, aquesta s'hi va afegir sense dubtar-ho.

Per tant, aquest diumenge podem gaudir d'un concert extraordinari a Santa Creu de Jutglar, convertit en un acte de solidaritat des d'Escòcia amb Catalunya.

Aquest acte l'organitza la Comissió de Festes de Santa Creu de Jutglar. Us hi esperem!!

  11/07/2018
  17:55

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.