El Club Excursionista Via Fora fa 15 anys

Enguany el Club Excursionista Via Fora celebra el seu quinzè aniversari. 

El 28 de maig de 2003 una colla d’aficionats a la muntanya van fundar el Club Excursionista Via Fora, amb l’objectiu de promoure tot tipus d’activitat relacionades amb l’excursionisme i amb la muntanya al nostre poble. Durant tot aquest temps han dut a terme un munt d’activitats i han posat en funcionament dues instal.lacions esportives al nostre municipi: El Bulder Cal Ferrer i el Gym del Centre Cívic.

Els actes de celebració es duran a terme el proper diumenge, dia 27 de maig, coincidint amb la 4a Pujada a Sant Isidret.

Durant tot el matí, metre els caminadors i corredors faràn el recorregut que els portara fins a Sant Isidret,  hi haurà instal.lat a l’esplanada de davant de les Piscines un rocòdrom exterior i una tirolina que, juntament amb altres activitats,  faran les delícies de tothom que hi vulgui participar.

Al migdia, es durà a terme un dinar de celebració a la terrassa de les piscines, al que hi estan convidats a tots els socis, sòcies i amics per compartir taula per agafar forces per continuar endavant per molts anys més.

Totes les activitats previstes seran totalment gratuïtes i aptes per a petits i grans, excepte les inscripcions a la Pujada a Sant Isidret, que té un cost 5 € i el dinar, que tindrà un preu de 10 € pels socis i sòcies i 12 € per a la resta.

Us animem a tots a participar  a la 4a Pujada a Sant Isidret i a la resta d’aquests actes que el Club Excursionista Via Fora ha preparat per celebració del 15è aniversari.

Moltes felicitats i per molts anys més!!

  21/05/2018
  22:59

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.