Raid Hípic Internacional Olost-LLuçanès

Els propers 18 i 19 de maig els millors genets i cavalls, provinents d'arreu del món, es trobaran a Olost amb motiu del Raid Hípic Internacional Olost-LLuçanès, puntuable per la Copa de Nacions.

La prova comptarà amb 3 recorreguts de 90, 120 i 160 Km. que transcorreran per camins d'Olost i del LLuçanes i es preveu una participació d'uns 70 genets i cavalls, provinents de diversos països, d'entre els quals n'hi prendran part genets olostencs i de la resta de la comarca.

Durant la tarda del divendres 18 de maig es duran a terme els controls previs de reconeixements dels cavalls per part dels veterinaris, mentre que el dissabte dia 19, a partir de les 6 del matí s'iniciarà la competició amb els 3 recorreguts esmentats.

L'Ajuntament d'Olost dona la benvinguda a aquesta iniciativa esportiva que es durà a terme al nostre municipi i molt especialment a tots els genets i visitants de fora de la nostra comarca que aquest dies acudiran a Olost per participar i  gaudir del Raid Hípic Olost-LLuçanès.


  13/05/2018
  22:15

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.