Voluntariat per la llengua, un programa per practicar català mitjançant la conversa


El voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa i es  basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps (1 hora a la setmana durant 10 setmanes) a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

Poden ser voluntairs totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians. Els participants del programa tindran un carnet que els permetrà obtenir descomptes en diversos equipaments culturals i establiments de tot Catalunya.

Si et vols inscriure de voluntari, pots descarregar-te la sol.licitud fent clic al següent enllaç: sol.licitud.pdf

Si et vols inscriure de voluntari, pots descarregar-te la sol.licitud fent clic al següent enllaç: sol.licitud. pdf

  11/12/2017
  19:46

Subscriu-te al butlletí

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.