Festa Major d'Olost 2017

Comencen els actes de la Festa Major d'Olost 2017 #FMOlost17.

Aquest cap de setmana es dóna el tret de sortida a una nova edició de la Festa Major d'Olost, que enguany presenta moltes novetats en els actes i activitats que La Cràpula ha preparat amb il·lusió  per tal de  fer-nos xalar  i gaudir durant aquests dies. Us convidem doncs, a gaudir de la Festa i a participar en les activitats programades.

Començarem dissabte, dia 5 d'agost, amb al Baixada de carretons, que començarà a partir de les 6 de la tarda al Camp de Futbol Vell, tot i que una hora abans ja es concentraran els carretons participants.

Els actes de dissabte finalitzaran amb la tradiciona Caminada nocturna, que ja arriba a la seva 20a edició i que enguany ens té preparat un recorregut que ens traslladarà al passat amb "Caminem enrere. 20 anys de caminada nocturna". Ens trobarem, com sempre, a la Plaça Major, a partir de 2/4 de 10 per fer les inscripcions i a les 10 per començar a caminar. A l'arribada ens embrutarem els morros amb la xocolata de cal fondista que s'obsequiarà a tots els participants.

Ja de cara a diumenge dia 6, i de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda, al Pavelló Municipal es durà a terme el III Campionat de Futbol Sala. Us animem doncs, a formar el vostre propi equip o bé a acudir com a públic a animar-los.

Durant la tarda i el vespre del diumenge dia 6, torna un clàssic de la nostra Festa Major: Les 4 hores de natació a les Piscines Municipals  de 6 de la tarda a 10 del vespre, amb un munt de  premis per als participants:

Comparsa més original - Piscina més ràpida - Equip que faci més piscines - Nedador/a de menys edat - Nedador/a de més edat

També destaquem, que a partir del matí de diumenge dia 6 s'iniciarà el Torneig de Pàdel de la Festa Major, i no el dia 7 tal i com estava previst inicialment. Aixì doncs, el Torneig de Pàdel es disputarà entre el diumenge dia 6 i el dijous dia 10, dia en que es disputaran les semifinals i la final

I per acabar els actes del primer cap de setmana de la Festa Major 2017, ales 8 del vespre del diumenge, al Camp de Futbol Municipal,  es disputarà una partit de solteres contra casades, un altre clàssic de la nostra festa major i que enguany s'ha recuperat amb motiu del 25è aniversari del primer partit celebrat.

Tots aquests actes els podeu gaudir durant  aquest cap de setmana, que ens serviran per anar escalfant i preparant-nos pel gruix més important d'actes, que tindran lloc de l'11 al 16 d'agost.

A continuació podeu veure els cartells de les activitats proposades per aquest cap de setmana, per tal que pugueu consultar-hi  bases, inscripcions i horaris: 


  04/08/2017
  16:43

Subscriu-te al butlletí

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.