Recollida de plàstics agrícoles

El Consorci del Lluçanès conjuntament amb l'Ajuntament d’Olost  hem organitzat la primera recollida de plàstics agrícoles del Lluçanès.

El funcionament serà el següent:
- Totes aquelles explotacions o  cases de pagès que estiguin interessades ho han de comunicar abans del dia17 de maig al seu ajuntament (Pl. Major núm. 1, tramitolost@olost.cat/938880211)  o bé al Consorci del Lluçanès ( consorci@llucanes.cat / 938880050)
- Hauran de comunicar l'adreça exacte on s'haurà de recollir els plàstics ja que un transport passarà casa per casa. Per tant demanem que els plàstics estiguin el màxim ben recollits, nets, i en un lloc accessible per tal de facilitar la recollida.
- Es recollirà únicament film agrícola, per tant no s'hi poden deixar reixes, malles, sacs o similars.     
- Un cop hàgim recollit totes les dades elaborarem un recorregut per optimitzar la recollida i us comunicarem la data i horari aproximat de recollida.

Altres informacions:
- El servei no té cap cost per les explotacions o cases ja que s'assumeix des del Consorci del Lluçanès.
- Els plàstics recollits seran dipositats en un gestor de residus especialitzat.
- L'objectiu de la campanya de recollida és la reducció de residus en el medi natural. Després d'aquesta primera recollida i tenint en compte el volum i el seu estat plantejarem accions futures de recollida conjunta.
  03/05/2017
  15:37

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.