Molta participació en la Fira de Santa Creu.

Durant tot el matí d'ahir, dia 7 de maig, es van dur a terme les activitats de la Fira de la Transhumància de Santa Creu de Jutglar, que van comptar amb molta participació dels assistents, que van poder gaudir d'un dia formidable.

A les 9 del matí, unes 130 persones van sortir caminant d'Olost a Santa Creu, en la caminada organitzada pel C.E. Via Fora,  i que servia de tret de sortida dels actes de la Fira de Santa Creu d'enguany. A l'arribada a Santa Creu, els esperava un esmorzar de pastor que van poder compartir amb tots els visitants que també en volien gaudir. El bon ambient i animació va continuar duran tot el matí, amb inflables i jocs per a la mainada, ballada dels Gegants d'Olost i els de Prats de LLuçanès.

De mica en mica, el punt central de les activitats va passar de la Plaça cap a la zona de les antigues escoles, on l'Anna i en Subi van explicar un conte dibuixat que va fer les delicies dels més petits (i dels grans...), mentre una colla de valents i de valentes pedalaven amb energia per tal de fer granissats sense emissions de CO2!. Els actes van finalitzar amb un tast de formatges i productes lactics locals, que van posar fí a una de les edicions amb més èxit de públic de la Fira de la Transhumància de Santa Creu.

A continuació podeu veure algunes fotografies de la Fira:

 
  08/05/2017
  16:38

Subscriu-te al butlletí

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.