Mocions aprovades en el darrer Ple ordinari de 7 de març de 2017

En el darrer Ple ordinari, celebrat el passat 7 de març de 2017, es van aprovar un total de 5 mocions,  amb la intenció d'incidir per tal que es produeixin canvis en els aspectes de que tracten.

En primer lloc, la Moció d’Adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum» per «El desig de Catalunya de decidir el seu futur polític, cada cop s’ha fet més evident davant del món. Fins al punt de convertir-se en una aspiració sostinguda, que avui recull la voluntat d’una gran majoria de la seva població» i «que volen materialitzar-lo mitjançant un referèndum».

En segon lloc, la Moció d’Adhesió a la Campanya Casa Nostra és Casa Vostra per «Sumar-se a la campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa, víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament» degut a «Des de l’estiu de 2015 Europa assisteix a una greu crisi humanitària com a conseqüència del desplaçament forçat de centenars de milers de persones que escapen de l’horror de la guerra, esperant una nova vida digna».

En tercer lloc, la Moció per a exigir la Racionalització dels horaris de la línia de rodalies R3 per «Manifestar el compromís de treballar i col·laborar per aconseguir millores per la línia R3 i per aconseguir un transport púbic digne i de qualitat»i perquè «la Generalitat de Catalunya presenti aquest any una proposta de racionalització dels horaris de la línia R3».

En quart lloc, la Moció a Favor de la Reforma Horària perquè «L’ordre horari hauria de ser la norma, i la flexibilitat individualitzada l’excepció en tots els àmbits. Establir un horari racional generalitzat, hauria de ser la norma a aplicar en tots els àmbits socials i econòmics, públics i privats» i per «impulsar uns horaris beneficiosos per a les institucions, les empreses i la ciutadania. Cal, en definitiva, passar d’uns horaris propis de l’era industrial a uns que s’adaptin a les necessitats de la nova societat del coneixement i del consum, amb més complexitat social i augment progressiu de les desigualtats».

I, en cinquè lloc, la Moció per la Sobirania Energètica per, entre altres objectius, «Instar a l’Estat espanyol a reestructurar l’actual model i establir un mercat energètic, amb control públic, lliure d’oligopolis i amb un sistema de preus de les energies just, equitatiu, competitiu, sostenible ambientalment i transparent» o «Promoure als propers contractes de subministrament municipal que tinguin com a objecte proveir-se d’energia renovable»

  15/03/2017
  18:05

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.