8 de març, Dia Internacional de les Dones

L'Ajuntament d'Olost continua reclamant, una any més, la justícia i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, per fer ben visibles les desigualtats encara vigents a molts àmbits de la societat i de la vida quotidiana; injustícies presents que tenen les seves conseqüències més extremes en la feminització de la pobresa i la violència de gènere

Aquest any 2017, tot i reconeixent que des de les administracions estem constantment treballant per acabar amb les desigualtats i les injustícies vers les dones, hem de reivindicar i manifestar que no és suficient. Aquest és el gran repte que tenim al davant, i l’hem d’assolir amb la col·laboració i la complicitat de totes les institucions, agents socials i de les dones i els homes dels nostres pobles i ciutats, perquè només així podrem fer-ho realitat.

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) ha endegat la campanya #CorregimlaDesigualtat, que ressalta la marca femenina de les paraules TreballadorA, EmprenedorA i ExpertA. Amb el missatge “Corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Igualtat efectiva de dones i homes: Catalunya al capdavant”, es vol promoure la implicació de tota la ciutadania en la incorporació de les dones a tots els àmbits de la societat catalana.

Podeu veure els manifestos en commemoració del Dia Internacional de les Dones que han elaborat les entitats municipalistes i l'Institut Català de les Dones:

- Manifest entitats muncipalistes [PDF]
- Manifest Institut Català de les Dones [PDF]

  08/03/2017
  08:27

Subscriu-te al butlletí

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.