1a cursa trail "El Refugi" a Santa Creu de Jutglar

INCRIPCIONS OBERTES!!!!!!!!-REFUGI CIRCUIT-TRAIL .Podeu realitzar la preinscripció clicant aquí.

El proper diumenge, 4 de setembre a les 9 del matí tindrà lloc la primera cursa trail "El Refugi" a Santa Creu de Jutglar. Un circuit espectacular per gaudir del territori. Encara no hi estàs apuntat/da?

El REFUGI-CIRCUIT TRAIL és una cursa de muntanya que neix a Santa Creu de Jutglar, el mig del Lluçanès, terra de pastures i paisatges magnífics, igual que la seva gent.

L’objectiu de la cursa ha estat trobar i enllaçar corriols i camins propers a la zona de santa Creu de Jutglar. Passa pels termes de Prats de Lluçanès i Lluçà , buscant el màxim desnivell i la màxima dificultat tècnica que ens deixa el terreny. El resultat final és un circuit de 18 km amb un desnivell positiu de 500m.

En tot el recorregut ens acompanyaran boscos de pi, roure i alzina, juntament amb les seves rieres, que ens donen vida a nosaltres i ha tots els animals que hi resideixen.

El preu de la cursa és de 10€ fins el 2 de setembre i de 15€ el mateix dia.
En segon lloc, la cursa estarà composta d’avituallaments sòlids i líquids repartits pel recorregut. Tambè tindrem esmorzar a l’arribada, trofeus per les tres primeres femenines i pels tres primers masculins, bossa del corredor i algun regalet que sortejarem entre tots els participants.
T’esperem el dia 4 de setembre a Sta. Creu de Jutglar, davant del Consorci del Lluçanès! Vine a passar un bon matí! Ajuda’ns a fer gran Sta. Creu!



  28/08/2016
  21:05

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.