Teatre al Centre Cívic: "Reposo del que sé", de Josep Riera

La companyia TINT Teatre de Taradell  presentarà el diumenge 17 de juliol, a les 18:30 h, al Centre Cívic, l'espectacle basat en l'obra poètica de Josep Riera, amb David Sala ( direccio i escenografia) i Miquel Vilardell , acompanyats per la música de Nino Roto donaran veu als poemes.

Tint Taradell Teatre ens van formar el setembre de 1998 amb ganes de fer teatre en totes les seves vessants i en tots els gèneres. Estrenàren la primera obra, “Tafalitats” de Karl Valentin, el juny de 1999, i des de llavors ja han presentat 24 muntatges .Des del 2006 tenen obert un cicle anomenat “Poetes, també” en el qual divulguem la poesia d'autors no tan reconeguts.

Reposo del que sé és l'apropament que Tin Taradell Teatre fa a l'obra de Josep Riera, posant-la en escena. Triar suposa, sovint, un terrible maldecap. Més, encara, quan els motius són de caire crematístic, i, sobretot , quan allò al que hom renuncia era objecte d'un compromís militant quasi vital. Reposar del que se sap no és tan fàcil començar de zero significa engegar, de nou, un procés d'aprenentatge que, si s'arriba al cim, no és segur que no s'acabi haver-ne de reposar, també. En fi, un embolic que millor no tenir-lo !o...si ...Si allò que origina és una poètica tan rica i tan matissada com és la d'en Josep Riera.

  07/07/2016
  18:54

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.