Fira de Santa Creu de Jutglar 2016

El proper diumenge, 1 de maig,  torna la Fira de la Transhumància de Santa Creu de Jutglars, amb activitats durant tot el matí.

A les 8 del matí sortirà una caminada des de la Plaça Major d'Olost fins a Santa Creu de Jutglar, seguint el camí ramader. El recorregut és d'uns 4 Km. i de dificultat baixa. Com cada any, a l'arribada s'obsequiarà a tots els caminaires amb un bon esmorzar de pastor a la Plaça de Santa Creu.

Per a tots aquells que, encara que no arribin caminant, vulguin gaudir de l'esmorzar de pastor, aquest es començarà a servir a partir de les 9 del matí, a la Plaça de Santa Creu, i que consistirà en una graellada de butifarra i cansalada amb pa amb tomàquet, vi i aigua, per un preu de 4,00 € (5,00 € amb cafè).

Durant tot el matí hi haurà parades d'artesania i gastronomia local a la Plaça i a partir de les 10:00 i fins a les 13:00 hores es podrà visitar l'exposició de calendaris del LLuçanès al Local Sociocultural.

Continuarem amb la cercavila gegantera, a partir de 2/4 de 12, amb les colles geganteres d'Olost i de Prats de Lluçanès.

I per acabar, a 2/4 d'1 del migdia, es durà a terme un tast guiat de formatges i cerveses del lluçanès a càrrec de l'especialista Ramon Roset, autor d'un bloc especialitzat en vins i formatges catalans, en el qual es degustaran formatges de 4 formatgereies del LLuçanès (Betara, Reixagó, Formatges LLuçà i Postres de Sta. Eulàlia) i les cerveses d'Ausesken (Olost) i Rocamentidera, de Santa Maria de Merlès.

  24/04/2016
  13:30

Ajuntament d'Olost

De dilluns a divendres, matins de 8 a 14 i dimarts i dijous, tardes de 16 a 19.

Horari d’estiu (15 de juny al 15 de setembre): de 8 a 14 hores.